Looks

Het team van The Family Haarverzorging blijft graag op de hoogte van de laatste trends. Zo zijn wij veelvuldig te vinden in het educatie-centrum van Wella bij de Van Nelle ontwerpfabriek in Rotterdam.

Ook deze zomer zijn er weer genoeg leuke trends op het gebied van haarmode. Wat denkt u van zachte pastelkleurige low-lights in een subtiele blonde tint, of een rommelige bob vanuit het midden gedragen ? Vergeet deze zomer de hoge paardenstaart, vanaf nu gaat het om een strakke pluisvrije look waarbij het haar in een lage staart word gebonden. De messy vlechten in allerlei varianten blijven voorlopig ook nog veel te zien in het straatbeeld.

 

Geïnspireerd door Hester

Hester Wernert-Rijn

Onlangs bezocht het team van The Family Haarverzorging de Mogeen Hairschool. Daar werden wij geïnspireerd door Hester Wernert-Rijn op o.a. het gebied van Japanse lagen knippen en mooie mannencoupes. Hester is een van de grootste talenten in de kappersbranche op dit moment.

Voordat Hester in 2007 de Amsterdamse salon Mogeen oprichtte, bewees ze al een indrukwekkende staat van dienst. Hester draait al jaren mee in de internationale top van haarstylisten. Tijdens de Parijs Fashion Week werkte ze als eerste assistent van Eugene Souleiman (Global Creative Director Wella Professionals)

Ook werkte ze voor grote ontwerpers als Valentino, Yohji Yamamoto en Stella McCartney. En in Nederland is ze al jaren Chef de Cabine bij Jan Taminiau en Supertrash. In haar carrière werkt ze met grote regelmaat aan modeproducties in titels zoals Vogue NL, Purple, Numero, POP, W, l’Officiel, ELLE en modecampagnes voor Louis Vuitton, M Missoni en advertorials voor Viktor & Rolf.

Hester heeft vele prestigieuze awards op haar naam staan zoals de Coiffure Award’s Noord-Holland, Avantgarde Press Award en The Hairdresser of the Year 2011 en 2012. Sinds 2011 is ze ambassadrice voor P&G salon professional.

Bezoek voor meer informatie ook eens de website van Mogeen >

Online Modellenboek

Online modellenboek

Wilt u een mooi nieuw kapsel, maar heeft u nog geen idee wat u wilt? Dat is geen enkel probleem. Maak gebruik van het modellenboek om te zien wat de laatste trends zijn en te bepalen welk model en kleur bij jou zou passen.

Kom je er niet uit? Of heb je behoefte aan professionaal advies? In de salon staan de kapsters van The Family Haarverzorging natuurlijk altijd voor u klaar!

Let op: het modellenboek wordt niet ondersteunt door Apple iPhones en iPads.