Onze service

Al sinds de oprichting van The Family Haarverzorging, bijna 40  jaar geleden, is service een van onze belangrijkste speerpunten. Hoe uit zich dat? Wij doen graag iets extra’s voor onze klanten. Kwaliteit zit hem immers in de details!

Goed knippen, goed kleuren, goed luisteren: Sfeer en trends gaan bij The Family Haarverzorging gepaard met een optimale kwaliteit. Maar wij gaan nog een stap verder. Tijdens het wassen krijgt onze klant een rug- en hoofdhuidmassage. We werken met de nieuwste Wella kleurproducten en na iedere kleuring geven wij het haar een passende nabehandeling, zodat de kleur langer mooi blijft. En tussentijds de pony bijwerken of nekharen weghalen? Als vaste klant kun je daarvoor altijd binnenlopen! Deze service is gratis en zorgt ervoor dat de details in de coupe tot een volgend bezoek aan onze salon perfect zijn.

 

Behandelingen en tarieven

Passie voor haar

Tarieven voor haar

Wassen & knippen € 32.50
Wassen  & knippen en stylen € 37.70
Wassen / föhnen € 27.90
Semipermanente kleuringen v.a. € 32.75
Permanente kleuringen v.a. € 43.50
Omvormen all-in v.a. € 90.50
Hennabrows by Browtycoon €32.75
Wellaplex Herstelbehandeling €38.70
Wellaplex toevoeging bij haarkleuring v.a. € 22.50
Wellaplex Nr. 3 voor thuisgebruik € 37.50

Knippen

The medewerkers van The Family Haarverzorging bezoeken met grote regelmaat workshops, trainingen, en seminars. We volgen de vernieuwingen in kleur en technieken op de voet. We laten ons via Insta! en Pinterest en natuurlijk door het hedendaagse straatbeeld inspireren. Het stelt ons in staat om te kunnen blijven verrassen en de vertaalslag te maken richting de specifieke wensen van onze klant.

Kleuren

Kleurspoeling of Haarverven. Highlights of lowlights. Wij werken met Wella Koleston Perfect, Illumina, Instamatic, Magma en de semi-permante kleuringen Color Touch, Color Touch Plus en Color Touch Create met zijn uitdagende kleuren. Deze brede collectie kleurproducten stelt ons in staat om alle mogelijke uitdagingen binnen het haarkleuren aan te kunnen.

Hartstocht voor hem

Tarieven voor hem

Was massage & knippen €32.50
Knippen alleen tondeuse € 18.90
Zij en achterkanten bijwerken/faden €18,90
Baard trimmen €8.30
kleuren semipermanent v.a.  €32.75
Kleuren permanent v.a.  €42.50
Seb Man menu’s behandeling & product    v.a.  €42.50

Knippen

The medewerkers van The Family Haarverzorging bezoeken met grote regelmaat workshops, trainingen, en seminars. We volgen trends en technieken op de voet. We laten ons inspireren door onder andere Wella, B-academy, Kinki en natuurlijk het straatbeeld. Mede hierdoor zijn wij in staat om de wens van de klant te vertalen naar een eigentijdse look.

Kleuren

Kleuren of verven. Highlights of lowlights. Wij werken met Wella Koleston Perfect, Illumina, Magma en de semi-permante Color Touch. Deze brede collectie kleurproducten stelt ons in staat om alle mogelijke uitdagingen binnen het haarkleuren aan te kunnen.

Liefde voor kids

Tarieven voor kids

Kindknippen t/m 12 jaar € 23.50
Pony knippen €  8.00
Vlechten / opsteken v.a.  € 15.00

Speciaal voor de kleintjes

Elk kind wil iets anders. En dat kan! Een cool kapsel of mooi prinsessenhaar, er is altijd wel een kapsel dat bij uw kind past. De kapsters van The Family Haarverzorging hebben ruime ervaring met het knippen van kinderen in verschillende leeftijdscategoriën en lopen over met ideeën voor leuke kinderkapsels.

Iets te vieren?

Iets te vieren?

Er prachtig uitzien op de mooiste dag van je leven. De juiste combinatie van jurk, accessoires, haar en make-up maken het plaatje compleet. Met onze jarenlange ervaring en kennis van verschillende stijlen zijn wij, met gebruik van de nieuwste tools, “een en al oor” voor jouw speciale wensen.

Tarief

Bruidskapsel en make-up: €75.00 per uur

–  Wij geven geheel vrijblijvend een prijsopgave op maat, bel gerust!
–  Wij werken ook op locatie.
–  Wij oefenen een bruidskapsel het liefst 2 a 3 weken van tevoren.