De Salon

The Family Haarverzorging is een toonaangevende salon in Hoogkarspel en omstreken. Onze medewerkers zetten zich iedere dag met veel enthousiasme in om het mooiste uit mensen te halen.

Bij The Family Haarverzorging vinden wij het belangrijk dat je tevreden en ontspannen onze salon verlaat. Al sinds onze oprichting is service daarom één van onze belangrijkste speerpunten. En vanuit onze passie voor haar werken we alleen met de beste producten van Wella Professionals.

Wil je dezelfde coupe behouden? Dat kan natuurlijk! Maar wil je iets anders proberen, dan stelt onze ruime deskundigheid ons in staat om je een goed, maar vooral ook eerlijk advies te geven om de gewenste look te creëren. Want: Wat bij je past, maakt je mooi. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die passen bij jouw uiterlijk, karakter en dagelijkse bezigheden? Ons team kijkt er naar uit om je te mogen ontvangen!

 

Ons team

Sonja Bakkum

Sonja Bakkum

Ilse Braakman

Ilse Braakman

Wendy Breg

Wendy Breg

Greet Hekelaar

Greet Hekelaar

The Family Haarverzorging is in ruim 33 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende salon, onder de bezielende leiding van Greet Hekelaar. Wij gaan met het team vol trots haar visie en levenswerk voortzetten, zodat Greet en haar man Fred kunnen gaan genieten van alles wat er op hun pad komt.

 

 

Jessica Proper

Jessica Proper

Deelt haar leven met:

Passie: .

Droom:

Jaloers op het haar van:

Miskoop: .

Blunder:

Natasja Kluitenberg

Natasja Kluitenberg

Quincy Koops

Quincy Koops

 

 

 

 

 

 

Helen Mol

Helen Mol

Melanie Nannings

Melanie Nannings

 

 

 

 

Simone Schaper

Simone Schaper